Bezorgen

Wij hebben de mogelijkheid om alle meubels te bezorgen. De kosten hiervan zijn een afhankelijk van het product en het afleveradres. Wilt u weten wat de eventuele bezorgkosten voor u zijn? Als u een product heeft toegevoegd aan uw winkelwagen worden de bezorgkosten berekend nadat u uw postcode heeft ingevoerd.

De bezorgkosten in Nederland liggen in veel gevallen tussen de €25,- en €80,-*

*met uitzondering van de waddeneilanden en delen van zeeland

Onze chauffeur levert tot de eerste deur begane grond. Indien de tijd en de situatie het toelaat is hij vaak bereid om de meubelen naar de juiste plek te brengen. Het naar de locatie brengen van de meubelen is dan wel op eigen risico, eventuele beschadigingen vallen niet onder onze verantwoordelijkheid.

Let wel op: Indien u de meubelen meteen op de gewenste locatie wilt hebben en hier is gelegenheid voor, dan moet er iemand aanwezig zijn die de chauffeur een handje kan helpen tillen.

Al onze meubels worden standaard volledig afgemonteerd geleverd. Houdt hier rekening mee bij het bestellen van de producten.

Afhalen:

Uiteraard kunnen we meubelen ook gratis afgehaald worden bij onze werkplaats in Zutphen. Wij zijn hier in principe 6 dagen in de week aanwezig en kunnen u uiteraard helpen met het inladen van uw meubelen.

Geverifieerd door MonsterInsights